Centre for Ethics and Humanism
Centrum voor Ethiek en Humanisme

Geleid bezoek aan het Husserl-Archief te Leuven

October 31st, 2013 | Posted by admin in News

Prof. dr. Karen François plant in het kader van het opleidingsonderdeel ‘Ontologie’ waarin ze samen met de studenten De oorsprong van de meetkunde en de annotatie door Prof. em. Rudolf Boehm leest, een bezoek aan het Husserl-instituut op dinsdag 3 december 2013 om 10u45 voor een rondleiding in en een korte uiteenzetting over het archief.

Studenten die interesse hebben deel te nemen – ook als zij niet het vak ‘Ontologie’ volgen – kunnen zich aanmelden bij Karen François, karen.francois@vub.ac.be.

Praktisch
Studenten worden verwacht aan de inkom van het Husserl-instituut op dinsdag 3 december om 10u45 (de trein uit Brussel komt aan om 10u23). Het Husserl-instituut is gelegen te Kardinaal Mercierplein 2 te 3000 Leuven.