Centre for Ethics and Humanism
Header
Centrum voor Ethiek en Humanisme
Header

Quodlibet: ‘Interpretatie filosofische teksten van de Verlichting. Verlichting en democratie / Kritiek en mythen van de Verlichting’ – 17 december 2015

November 14th, 2015 | Posted by admin in Events | News

Op donderdag 17/12/2015 van 16u tot 19u wordt het college Interpretatie filosofische teksten van de Verlichting. Verlichting en democratie / Kritiek en mythen van de Verlichting (S. Lavaert) afgesloten met een open discussie. Van de studenten die ingeschreven zijn in de cursus, dag- en werkstudenten, wordt verwacht dat ze minstens één inhoudelijke vraag op tafel leggen waarover zal worden gediscussieerd. Alle behandelde thema’s kunnen aan bod komen. De Quodlibet-les sluit het semester af en staat open voor alle geïnteresseerden, en in het bijzonder voor studenten FILO en oud-studenten van de cursussen Filosofische teksten van de Verlichting en Thema’s wijsbegeerte van de Nieuwe tijd.

Wanneer: 17 december 2015 – van 16u tot 19u

Waar: D.3.08

Voor meer informatie zich wenden tot: sonja.lavaert@vub.ac.be.