Centre for Ethics and Humanism
Header
Centrum voor Ethiek en Humanisme
Header

Quodlibet: ‘Thema’s wijsbegeerte van de Nieuwe tijd. Rede, autonomie en macht’ – 12 mei 2016

March 29th, 2016 | Posted by admin in Events | News

Op donderdag 12/5/2016 van 16u tot 19u wordt het college Thema’s wijsbegeerte van de Nieuwe tijd. Rede, autonomie en macht (S. Lavaert) afgesloten met een open discussie. Van de studenten die ingeschreven zijn in de cursus, dag- en werkstudenten, wordt verwacht dat ze minstens één inhoudelijke vraag op tafel leggen waarover zal worden gediscussieerd. Alle behandelde thema’s kunnen aan bod komen. De Quodlibet-les sluit het academiejaar af en staat open voor alle geïnteresseerden, en in het bijzonder voor oud-studenten van de cursussen Thema’s wijsbegeerte van de Nieuwe tijd en Interpretatie Filosofische teksten Verlichting van FILO en voor de studenten van de cursus Taal en maatschappij. Moderne en kritische theorieën van TTKA.

Wanneer: 12 mei 2016 – van 16u tot 19u

Waar: G.1.020

Voor meer informatie zich wenden tot: sonja.lavaert@vub.ac.be.