Centre for Ethics and Humanism
Header
Centrum voor Ethiek en Humanisme
Header

Quodlibet: ‘Filosofie van de Verlichting: Verlichting en democratie – Kritiek en mythen van de Verlichting’ – 21 december 2017

December 7th, 2017 | Posted by admin in Events | News

Op donderdag 21/12/2017 van 16u tot 19u wordt het college Filosofie van de Verlichting (S. Lavaert) afgesloten met een open discussie. Van de studenten die ingeschreven zijn in de cursus, dag- en werkstudenten, wordt verwacht dat ze minstens één inhoudelijke vraag op tafel leggen waarover zal worden gediscussieerd. Alle behandelde thema’s kunnen aan bod komen. De Quodlibet-les sluit het semester af en staat open voor alle geïnteresseerden, en in het bijzonder voor studenten FILO en oud-studenten van de cursussen Filosofie van de Verlichting en Thema’s wijsbegeerte van de Nieuwe tijd.

Wanneer: 21 december 2017 – van 16u tot 19u

Waar: F.4.111

Voor meer informatie zich wenden tot: sonja.lavaert@vub.ac.be.