Centre for Ethics and Humanism
Header
Centrum voor Ethiek en Humanisme
Header

Quodlibet: ‘Thema’s Wijsbegeerte van de Nieuwe Tijd: Autonomie, verbeelding, rede en macht – Waarheid, fictie en veelheid’ – 2 mei 2019

April 5th, 2019 | Posted by admin in Events | News

Op donderdag 2/5/2019 van 16u tot 19u wordt het college Thema’s Wijsbegeerte van de Nieuwe Tijd (S. Lavaert) afgesloten met een open discussie. Van de studenten die ingeschreven zijn in de cursus, dag- en werkstudenten, wordt verwacht dat ze minstens één inhoudelijke vraag op tafel leggen waarover zal worden gediscussieerd. Alle behandelde thema’s kunnen aan bod komen. De Quodlibet-les sluit het semester af en staat open voor alle geïnteresseerden, en in het bijzonder voor studenten FILO en oud-studenten van de cursussen Filosofie van de Verlichting en Thema’s wijsbegeerte van de Nieuwe Tijd.

Wanneer: 2 mei 2019 – van 16u tot 19u

Waar: D.3.08

Voor meer informatie zich wenden tot: sonja.lavaert@vub.be