Eric MOUSSIAUX

Trefwoorden

Composieten

Carriere

Eric Moussiaux (burgerlijk bouwkundig ingenieur 1985, Master of Science aan Virginia Polytechnic Institute & State University 1987 - Center for Adhesion Science) is General Manager van Exel Composites Belgium & Germany. Sinds 1988 heeft hij industriële ervaring met composieten, meer bepaald in de domeinen R&D, verkoop en general management. Hij is lid van de Raad van Bestuur van de “European Composite Industry Association” (Eucia), de “European Pultrusion Technology Association” (EPTA), Agoria Vlaanderen en Agoria Composites. Verder is hij ook lid van “CEN TC 250 WG4, Eurocode for structures with composite materials”. Sinds 2017 doceert hij het vak “Mechanics of Composite Materials” aan de Vrije Universiteit Brussel.

Cursussen

Mechanics of Composite Materials

Design and implementation by aware