logo

Ben jij al bij de vakbond?

Mei 2016: voor het eerst in de geschiedenis heeft de VUB ook een ACV vakbondsafgevaardigde om al jouw belangen te verdedigen!

Ik ben Tania Stadsbader en zetel - voorlopig als enige ACV verkozene - zowel in de Ondernemingsraad als in het Comit√© voor Preventie en Bescherming op het Werk. Ik duidde mijn collega Fransie De Man aan als jouw tweede vakbondsafgevaardigde.

Ook al zijn we een kleine vakbond aan de Vrije Universiteit Brussel, ACV Puls (tot voor kort LBC-NVK) is wel de grootste vakbondscentrale van Vlaanderen, met 320.000 leden. En onder die leden tellen we ook personeelsleden, die vroeg of laat ondersteuning zullen wensen. Ben jij een van hen? Met een voet in huis kan de vakbond zoveel meer voor jou betekenen.

Je vindt mij elke maandag en dinsdag in het vakbondslokaal rechtover het VUB zwembad. Daarnaast oefen ik nog mijn gewone dagtaak uit aan de VUB. Ben ik op verplaatsing? Stuur een mailtje met je vraag en ik help je zo snel als ik kan.

WIL JE LID WORDEN?


Zo doe je dat

MEER OVER HET ACV


Ontdek het op de website

We vakbonden voor jou kunnen betekenen.

Bekijk dit filmpje, want voor en achter de schermen doen we een pak meer dan je misschien durfde denken!

"We zetten het liefst stappen voorwaarts via overleg. Heel soms moeten we de straat op."

Je zoekt?

De christelijke vakbond staat klaar om jouw belangen te behartigen:

ACV Puls en jouw afgevaardigden op de VUB staan je bij op de werkvloer - of je nu bediende of kaderlid bent - en helpt je met al je vragen over loon, arbeidsduur, vakantiedagen, vakantiegeld, tijdkrediet, educatief verlof, ontslag, brugpensioen, syndicale premie, problemen met je leidinggevende, je evaluatie, promotie, TEO, welzijn, GO gedrag… Spreek mij of Fransie gerust aan op de campus, maak een afspraak in ons vakbondslokaal (rechtover het VUB zwembad), of mail ons.

ACV beheert als overkoepelende dienst je lidmaatschap, je dossier en sociale zekerheid. Voor vragen over je uitkering of je rechten als werkloze kan je terecht bij een van de ACV dienstencentra in Vlaanderen en Brussel; check jouw dichtstbijzijnde kantoor.

ALLE BESLISSINGEN VAN ONDERNEMINGSRAAD & CPBW


Je vindt ze voortaan hier met je login

Kom op voor je collega's

Stel je kandidaat voor de sociale verkiezingen van 12-13-14 mei 2020.