logo

Ben jij al bij de vakbond?

Mei 2016: voor het eerst in de geschiedenis heeft de VUB ook een ACV vakbondsafgevaardigde om al jouw belangen te verdedigen!

Ik ben Tania Stadsbader en zetel sinds 2016 - en nu voor een tweede termijn tot 2024 - als enige effectieve ACV verkozene in de Ondernemingsraad & het Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk. Mijn collega Fransie De Man is mijn plaatsvervanger voor de Ondernemingsraad. Mijn collega Geert Vander Putten is mijn plaatsvervanger voor het CPBW.

We zijn een kleine vakbond aan de VUB, maar ACV is wel de grootste vakbondscentrale van Vlaanderen. En onder die leden tellen we ook VUB-personeelsleden, die vroeg of laat ondersteuning zullen wensen. Ben jij een van hen? Met een voet in huis aan de VUB kan onze vakbond zoveel meer voor jou betekenen.  Met 3 vakbonden die een sterk vakbondsfront vormen aan de VUB, vullen we elkaar aan en bereiken we meer.

Je vindt mij op ma-di in het vakbondslokaal rechtover het VUB zwembad. Daarnaast oefen ik nog mijn gewone dagtaak uit aan de VUB, dus op woe-do zit ik op de Pleinlaan bij MARCOM. Ben ik op verplaatsing?* Stuur een mailtje met je vraag en ik help je zo snel als ik kan.

*In coronatijden is thuiswerk verplicht en ben ik maar af en toe op de campus. Mail of bel me!

WIL JE LID WORDEN?


Zo doe je dat

MEER OVER HET ACV


Ontdek het op de website

We vakbonden voor jou kunnen betekenen.

Bekijk dit filmpje, want voor en achter de schermen doen we een pak meer dan je misschien durfde denken!

"We zetten het liefst stappen voorwaarts via overleg. Heel soms moeten we de straat op."

Je zoekt?

De christelijke vakbond staat klaar om jouw belangen te behartigen:

ACV Puls en jouw afgevaardigden op de VUB staan je bij op de werkvloer - of je nu bediende of kaderlid bent - en helpt je met al je vragen over loon, arbeidsduur, vakantiedagen, vakantiegeld, tijdkrediet, educatief verlof, ontslag, brugpensioen, syndicale premie, problemen met je leidinggevende, je evaluatie, promotie, TEO, welzijn, GO gedrag… Spreek mij of Fransie gerust aan op de campus, maak een afspraak in ons vakbondslokaal (rechtover het VUB zwembad), of mail ons.

ACV beheert als overkoepelende dienst je lidmaatschap, je dossier en sociale zekerheid. Voor vragen over je uitkering of je rechten als werkloze kan je terecht bij een van de ACV dienstencentra in Vlaanderen en Brussel; check jouw dichtstbijzijnde kantoor.

ALLE BESLISSINGEN VAN ONDERNEMINGSRAAD & CPBW


Je vindt ze voortaan hier met je login

Kom op voor je collega's

Stel je kandidaat voor de sociale verkiezingen van 12-13-14 mei 2020.