NL | EN

Hieronder vind je het programma van de middaguitdagingen en lezingen tijdens de ARCHmaand van het academiejaar 2012-2013

Ontwerpwedstrijd ARCHmaand 2012-2013

Ontwerpwedstrijd ARCHmaand 2012-2013

Naar aanleiding van de ARCHitectuurmaand2013 schrijft ARCH een ontwerpwedstrijd uit. Het opzet: ontwerp een mobiele vergaderunit voor haar vakgroepleden. Een jury zal een geldprijs van €200 toekennen aan het ontwerpteam dat het best aan de opgave weet te beantwoorden. Deze ontwerpwedstrijd biedt bovendien een unieke kans om een eigen ontwerp effectief te realiseren.

Alle workshops van de ARCHitectuurmaand2013 staan in het teken van deze ontwerpwedstrijd. Zij vinden plaats op 14, 21 en 28 maart en dat van 12 tot 14 uur in het atelier. Tijdens de eerste workshop volgt een korte opdracht op de uitvoerige voorstelling van de ontwerpwedstrijd. Ook studenten die niet meedoen aan de ontwerpwedstrijd, kunnen meedoen aan de workshops.

De foto's van de eerste workshop kan je alvast op deze website bekijken.

Meer informatie:

Met vragen kan je terecht bij Anne.Paduart@vub.ac.be / Lara.Alegria.Mira@vub.ac.be / Pieter.Herthogs@vub.ac.be

lezing Inheriting Optimism

Lezing: Multicriteria Structural Optimization

De vakgroep Architectonische Ingenieurswetenschappen van de VUB nodigt u graag uit op de avondlezing "Multicriteria Structural Optimization: A (Design) Space Odyssey" van prof. Rajan Filomeno Coelho (BATir Department, ULB) op donderdag 28 maart 2013 om 17u00 in auditorium Paul Janssens op de VUB, campus Etterbeek (2de verdieping gebouw K).

lezing Inheriting Optimism

Lezing "Inheriting Optimism", van prof. Marieke Kuipers (TUDelft)

ARCH nodigt u graag uit op de avondlezing "Inheriting Optimism: Valuation and preservation of post war architecture " van prof. Marieke Kuipers (TUDelft) op donderdag 21 maart 2013 om 17u00 in aula D.002 op de VUB, campus Etterbeek.

lezing ROTOR

Lezing ROTOR

ARCH nodigt u graag uit op de avondlezing van ROTOR: "Rotor en hergebruik van bouwmaterialen" door Maarten Gielen en Lionel Billiet (ROTOR) op woensdag 13 maart 2013 om 17u00 in aula P. Janssens, gebouw K, 2e verd, op de VUB, campus Etterbeek.