logo

University Development Coorporation

Partnership met een grote P: dat is wat de University Development Coorporation jou te bieden heeft. Op zoek naar een uitdagen en wil jij je wagen aan een samenwerking die zich ook buiten de grenzen van de VUB campus afspeelt? Laat je ondersteunen door de UDC! 

Het samenwerkingsproject vertrekt vanuit de cel Universitaire Ontwikkelingssamenwerking van het International Relations Office (VUB) en beoogt een sterke samenwerking tussen de VUB en andere Belgische universiteiten. Professoren, onderzoekers en studenten uit verschillende onderwijsinstellingen steken regelmatig de koppen samen en gaan samen op zoek naar innovatieve antwoorden op globale en lokale uitdagingen.  

Universitaire samenwerkingen helpen het hoger onderwijs te versterken en bevorderen de ontwikkeling van internationalisering van het onderwijs. Daarbij komt dat de partnerships die VUB met andere universiteiten aangaat ook vaak draaien rond actueel relevante thema’s zoals gender en klimaat. Ten slotte probeert UDC met haar projecten een positieve impact te creëren op de sustainable development goals van de Europese Unie. Alleen maar voordelen dus! 

Student of staff-member? University Development Coorporation is relevant voor de hele VUB-community! Het project biedt steun op administrief en financieel vlak en helpt je ook een netwerk uit te bouwen. Concreet kan dat betekenen dat ze jou een stageverblijf of een beurs kunnen aanbieden of financiering bij onderzoeksprojecten. Denk je dat de University Development Coorporation iets voor jou kan betekenen? Volg dan zeker de nieuwbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen! 

Wil je je engageren voor dit project?

Doe mee!
Verantwoordelijke
Francoise De Cupere

E-mail:
francoise.de.cupere@vub.be

Telefoonnummer
0262148082

Wil je meer weten over dit project?

Bekijk de website

VACATURE

Jij  

  • Hebt zin om je academische skills ook buiten de VUB te beproeven 
  • Werkt graag rond actueel, relevante thema’s zoals duurzaamheid 
  • Kunt wel wat ondersteuning gebruiken in een lopend project/stage/onderzoek 

What’s in it for me? 

  • Administratieve en/of financiële steun voor een onderzoeksproject 
  • Hulp bij het creëren van een breder netwerk 
  • De kans om samen te werken met andere onderwijsinstellingen

Wil je je engageren voor dit project?

Doe mee!
Verantwoordelijke
Francoise De Cupere

E-mail:
francoise.de.cupere@vub.be

Telefoonnummer
0262148082

Wil je meer weten over dit project?

Bekijk de website