logo

Jouw plaatsje is eender waar op het spectrum bij spectrum!

Toegegeven, onze generatie lijkt heteronormativiteit zowat voorbijgestreefd te zijn, we kijken allang niet meer vreemd op van homoseksualiteit, en genderkwesties zijn veelbesproken onderwerpen. Toch neemt dat niet weg dat sommigen zich af en toe geremd voelen volledig zichzelf te kunnen zijn. Enter Spectrum: de studentenvereniging waar de deur voor iedereen openstaat! 

Spectrums voornaamste doelgroep is leden uit de LGBTQ+ community. Sinds 2018 biedt Spectrum hun leden een safe space aan en focust ze op het welzijn van studenten. Tijdens de wekelijkse samenkomsten is de belangrijkste activiteit gezellig praten, want zo simpel kan het zijn! Babbelen over dagdagelijkse zaken, maar ook over LGBTQ+ thema’s waarbij er zonder vooroordelen naar elkaar geluisterd wordt. Leden kunnen voorstellen doen over activiteiten om samen met de vereniging te doen. Alle ideeën zijn welkom en zo is deelnemen in de organisatie van de groep heel laagdrempelig. 

Denk jij dat Spectrum iets voor jou is? Aansluiten bij de vereniging kan heel makkelijk via Facebook en kom vervolgens eens langs voor een kennismaking met de andere leden. Ook houden we bij Spectrum rekening met de internationale studenten door de gesprekken in het Engels te voeren wanneer dat nodig is. Zit je al in een andere vereniging? Geen probleem! Spectrum kan een welkome aanvulling zijn waarbij je terechtkomt in een warme community met vrienden die je voor het leven maakt.  
 

Wil je je engageren voor dit project?

Doe mee!
Projectleider
Jonas Martens

E-mail:
spectrum.vub.gsa@gmail.com

Wil je meer weten over dit project?

Bezoek facebook

VACATURE  

Jij ... 

  • Zoekt een leuke groep waar je volledig jezelf kan zijn 
  • Voelt je thuis in de LGBTQ+ community of wil er alvast je plekje in vinden 
     

What’s in it for me? 

  • Vrienden voor het leven 
  • Interessante ervaringen en inzichten van andere leden over thema’s die jou ongetwijfeld fascineren 

     

Wil je je engageren voor dit project?

Doe mee!
Projectleider:
Jonas Martens

E-mail:
spectrum.vub.gsa@gmail.com

Wil je meer weten over dit project?

Bezoek facebook