logo

You are here

VUB-team zet puike prestatie neer tijdens nationale rondes van de Philip C. Jessup Moot Court Competition (22/02/2020)

Op 22 februari 2020 vonden de nationale rondes van de prestigieuze internationale pleitwedstrijd Philip C. Jessup plaats. De VUB-kleuren werden dit jaar verdedigd door ManaMa-studenten Linde Moons, Clara Thiry, Veerle Moyson, Lauri Lamberechts en Anneleen Govaers. Tijdens de voorrondes namen deze het op tegen de teams van de KULeuven en UGent. Ook de UCL was dit jaar voor het eerst van de partij. Het VUB-team stootte door naar de finale, die werd gepleit tegen de sterke tegenstrevers van de KULeuven. De VUB eindigde uiteindelijk tweede.

Naast een welverdiende finaleplaats, mocht onze studenten ook de prijs voor beste geschreven memories in ontvangst nemen.

Wij wensen alle deelnemende studenten van harte te feliciteren met hun puike prestatie, alsook de teams van de andere universiteiten te bedanken voor deze fijne en leerrijke editie.

 

Jessup2020

Jessup2020