Starterseminaries

Technology Transfer Interface
starters seminar

Wat?

Voor jonge onderzoekers is de stap naar de bedrijfswereld niet altijd evident. Daarom organiseert de Technology Transfer Interface van de VUB de starterseminaries voor jonge ondernemers. Deze seminariereeks zet vorsers op de juiste weg bij essentiële thema's in het valoriseren van hun onderzoek, zoals het ontwikkelen van een businessplan, het aantrekken van financiering en de complexe octrooieringsproblematiek. Daarnaast komen in de sessies ook praktische aspecten van het ondernemerschap en het oprichten van een eigen bedrijf aan bod, zoals vennootschapsvormen, marktanalyse en het financiële plan. De VUB wil hiermee bijdragen tot het creëren van een ondernemersdynamiek, zowel aan de universiteit als erbuiten.

Voor wie?

Alle geïnteresseerden in het oprichten van een hi-tech of innovatieve startop. Deze seminariereeks is in het bijzonder gericht naar studenten, vorsers, professoren en doctorandi van de Universitaire Associatie Brussel.

Waar en Wanneer?

De seminaries vinden plaats tussen 4 oktober en 12 december 2007, telkens op een donderdag van 18u30 tot 20u30. Om 18u wordt een onthaal met sandwiches en frisdrank voorzien.

Prijs en Inschrijvingen

Standaardtarief: € 120.
Personeel, vorsers en doctorandi van de VUB/EhB: € 90.
Studenten en afgestudeerden academiejaar 2006-2007 van de VUB/EhB: € 45.
Inschrijven is verplicht en kan tot 10 oktober met het formulier dat je via de link bij ‘Meer info’.