Nocturne: Brainstormen in Brussel

Brussel
Studenten en Alumni Relaties, VUB
tentoonstelling

Een boeiende vrijdagavond in een uniek decor, met een informele netwerkgelegenheid voor VUB alumni achteraf, zegt u dat wat? Wel, dat is precies waar deze exclusieve nocturne in het Paleis der Academiën om draait. Het alumni team van de Vrije Universiteit Brussel nodigt u van harte uit op de uitzonderlijke tentoonstelling Brainstormen in Brussel.

Op een interactieve manier blikt dit evenement terug op de Solvayraden, regelrechte topontmoetingen op het gebied van de fysica en meerbepaald de kwantumfysica. Ernest Solvay organiseerde de eerst Solvayraad in oktober 1911.

Het programma:

18u:                      Onhaal en welkomstwoordje door vicerector Prof. Dr. Hélène Casman
18u25:                  Start rondleidingen, ondermeer verzorgd door Prof. Dr. Henri Eisendrath
 20u:                     Lezing en Networking Opportunity. Wij bieden u uiteraard ook graag een hapje en een drankje aan.

U kan zich inschrijven aan de hand van het formulier op deze pagina. Voor het bezoek aan de tentoonstelling, de rondleiding en de receptie achteraf betaalt u slechts €10 per persoon.

Op zoek naar meer achtergrondinformatie over de Solvayraden en de tentoonstelling? Laat je op de de website van Solvay onderdompelen in de geschiedenis en de toekomst van de fysica.