Academische opening op dinsdag 25 september 2012

Aula Q
Vrije Universiteit Brussel
Academische opening

Dirk FrimoutDe plechtige openingszitting van het academiejaar 2012-2013 van de Vrije Universiteit Brussel en de Erasmushogeschool Brussel, partners in de Universitaire Associatie Brussel, vindt plaats op dinsdag 25 september 2012 in aula Q van campus Etterbeek.

Het gevarieerde en multimediale programma start om 15u30 en staat in het teken van ‘innovatie & entrepreneurship’. Fundamenteel onderzoek blijft essentieel voor universiteiten en hogescholen, maar toegepast onderzoek en valorisatie zijn dat ook.

Paul De KnopNaar aanleiding van de ULB-VUB ‘Space Day in Brussels’ die op dezelfde dag plaatsvindt, verwelkomen we op de openingszitting de astronauten  Dirk Frimout en Charles Bolden (hoofd van NASA) voor een geanimeerd panelgesprek over wetenschap en ruimtevaart.

The academic opening ceremony will take place on Tuesday 25 September at 15.30h in the Auditorium Q of Vrije Universiteit Brussel, campus Etterbeek.

De door u verstrekte gegevens worden opgenomen in een bestand van de Vrije Universiteit Brussel en de Erasmushogeschool Brussel, gebruikt voor de organisatie van haar ceremoniën en PR-activiteiten. Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 op het privéleven, heeft u het recht de gegevens die op u betrekking hebben te raadplegen of te verbeteren. U kan zich hiervoor wenden tot de dienst MarCom (marcom@vub.ac.be)