Achter de schermen: bezoek aan de haven van Antwerpen

zaterdag, 9 juni, 2012 - 09:45 to zaterdag, 9 juni, 2012 - 17:00
Haven van Antwerpen
F. Van Eedenplein
Vrije Universiteit Brussel
Alumni-event

De Oudstudentenbond en de dienst studenten- en alumnirelaties van de Vrije Universiteit Brussel nodigen je op 9 juni 2012 uit voor een bezoek aan de haven van Antwerpen. Onder begeleiding van een zeekapitein ontdek je de hele dag belangrijke sleutelbedrijven in de bruisende wereldhaven die Antwerpen is.

Programma

Op het programma staat een bezoek aan het coördinatiecentrum, de verkeersleiding, een baggermaatschappij, het laden en lossen van containers, een overzetboot… We verplaatsen ons per bus. ’S Middags wordt een lunch aangeboden.

• Waar? F. Van Eedenplein om 9u45, de bus vertrekt om 10u stipt.
  • Wanneer? Zaterdag 9 juni van 10u tot en met 17u.
  • Prijs? €30 voor leden en €35 voor niet-leden. In deze prijs is zowel de busrit, de gids als het middagmaal inbegrepen.

Schrijf je hier in!

Dit evenement is jammer genoeg volzet. Maar geen nood, op vrijdag 29 juni vindt de alumni nocturne: Muziek in Flagey plaats. Meer informatie vind je hier.