logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Achter de schermen van BOZAR

dinsdag, 16 oktober, 2012 - 14:00
UPV
02 629 27 50
upv@vub.ac.be
http://upv.vub.ac.be
activiteitendag

Op 16 oktober organiseert UPV | Uitstraling Permanente Vorming een bezoek aan BOZAR. 

Het Paleis voor Schone Kunsten werd gebouwd door de beroemde Belgische architect Victor Horta en opende zijn deuren in 1928. Het gebouw heeft maar liefst acht verdiepingen, een oppervlakte van 32.000 m2 en omvat concertzalen, tentoonstellingszalen en een conferentieruimte die samen een harmonisch geheel vormen. Hier komen alle kunsten samen. Muziek en tentoonstellingen staan er op gelijke voet. Wie dwars door het gebouw loopt, beklimt zonder het te beseffen de Kunstberg. Tijdens deze rondleiding komt u meer te weten over deze uitzonderlijke ruimte en krijgt u inzicht in de geschiedenis en de architectuur van BOZAR.

Nederlandstalige gids. 

Inschrijving

Nodige gegevens: naam, voornaam, emailadres, telefoonnummer/GSM, inschrijvingscode. Deze gegevens zijn nodig om uw inshrijving te registreren en om u op de hoogte te houden van eventuele last minute veranderingen.

Over UPV | Uitstraling Permanente Vorming 

UPV | Uitstraling Permanente Vorming (vzw) is gespecialiseerd in wetenschapspopularisering en organiseert educatieve, culturele activiteiten om allerlei wetenschappen makkelijk en relevant te maken voor een breed publiek van volwassenen die duiding en een kritische blik écht belangrijk vinden.

UPV vzw is gespecialiseerd in wetenschapspopularisering met activiteiten verspreid over heel Vlaanderen en in Brussel voor al wie zich geen oor wil laten aannaaien.