Achter de schermen: Rondleiding in De Munt

Brussel
Oudstudentenbond i.s.m. de dienst- Studenten- en Alumnirelaties VUB en UPV
Alumni-event

Ben je benieuwd naar wat er allemaal schuil gaat achter de indrukwekkende gevel van De Munt? Welke architecturale pracht en praal er verborgen zit? Maar ook welke uiterst creatieve processen en samenwerkingsverbanden er tussen regisseurs, artiesten en technische medewerkers plaatsvinden, die maken dat hier de meeste fantastische opera's, dansvoorstellingen ... worden opgevoerd? En wat het betekent voor het operahuis om verkozen te worden als "Opernhaus des Jahres"... Een antwoord op deze en vele andere vragen liggen nu binnen handbereik.

De Oudstudentenbond, de dienst Studenten- en Alumnirelaties en UPV nodigen je uit voor een bezoek achter de schermen van de Munt en dit op zaterdag 14 april 2012.

Programma

Op het programma staat een geleid bezoek doorheen het theater: de inkomhal, de eretrap, de bonbonnière, de grote foyer, de grote zaal en de koninklijke loge. Bovendien nemen we ook een kijkje in de ateliers waar we decorstukken, kostuums, rekwisieten en veel meer kunnen bewonderen. Aanmelden kan omstreeks 10u15 en om 10u30 gaan we van start met de rondleiding.

De prijs voor het volledige bezoek bedraagt 9 euro voor OSB-leden en VUB-alumni. Anderen betalen 12 euro. Inschrijven is noodzakelijk en kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Meer informatie over de bereikbaarheid van De Munt vind je op www.demunt.be.

Inschrijven

Jammer genoeg is dit evenement volzet. Wij velkomen u echter graag op 22/04 in Mu.Zee.