Alumni nocturne: Rubens, echt of onecht

donderdag, 29 maart, 2012 - 18:00
Rubenshuis
Antwerpen
Studenten- en Alumnirelaties, VUB
Alumni-event

Een boeiende avond in een uniek decor met een informele netwerkgelegenheid voor VUB alumni achteraf, lijkt u dat wat? Wel, dan bent u in het Rubenshuis op de juiste plaats tijdens onze exclusieve nocturne Rubens, echt of onecht? . Het alumni team van de Vrije Universiteit Brussel nodigt u van harte uit voor een bezoek aan het Rubenshuis, gevold door een receptie en een lezing van Prof. Dr. Arnout Balis, Rubens expert aan de VUB en ver daarbuiten.

Aan de hand van enkele werken van Rubens, waarvan enkele in het Rubenshuis te bezichtigen zijn, schetst Professor Balis de problemen en moeilijkheden waar de kunstwereld mee geconfronteerd wordt bij het bepalen van het “echt of onecht” zijn van de schilderijen en de oplossingen die hiervoor bestaan.

Het programma

De avond is als volgt opgebouwd:

18u-19u: mogelijkheid tot bezoek Rubenshuis

19u – 20u: Netwerkingsmoment met receptie.

20u – 21u15: Lezing Rubens echt of onecht door Prof. Dr. Arnout Balis + vragenronde

U kan zich inschrijven via onderstaand formulier. Voor het bezoek aan het Rubenshuis, de lezing en de receptie betaalt u slechts €10 per persoon.

Op zoek naar meer achtergrondinformatie over Rubens en het Rubenshuis? Neem dan zeker een kijkje op de website www.rubenshuis.be