Bezoek aan 'In Flanders Fields' en rondrit door de Westhoek

West-Vlaanderen
Oudstudentenbond ism Studenten- en Alumnirelaties
Alumni-event

Op zaterdag 10 november nodigen de Oudstudentenbond in samenwerking met de Vrije Universiteit Brussel je uit om het oorlogsverleden van de Westhoek te herdenken en (her)ontdekken.

Tijdens deze dag bezoeken we het ‘In Flanders Fields Museum’ dat na een grondige renovatie recent heropend werd. Na een lunch stappen we de bus op en maken we een rondrit door de Westhoek! Op het programma staan oorlogskerkhoven, slagvelden en loopgraven. Een ervaren gids brengt een boeiend verhaal bij iedere halte.

Programma?

• 10u30: Afspraak infobalie In Flanders Fields
  • 10u45: Inleiding gids
  • 11u: Bezoek museum
  • 12u30: Lunch
  • 14u: Start bustour met verscheidene haltes
  • 17u: Einde bustour

Praktisch?

Je parkeert je auto best op de gratis parking aan het station, dit is 10 minuutjes stappen van het museum. De bus brengt je op het einde van de dag weer naar het station.

Prijs?

• Inclusief lunch (3-gangen, koffie en twee drankjes): 50 euro voor OSB-leden en alumni, 60 euro voor anderen.
  • Exclusief lunch: 20 euro voor OSB-leden en alumni, 25 euro voor anderen.

Deze prijzen zijn inclusief: ticket In Flanders Fields, Poppy-armbandje en busrondrit met gids.

Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk.