Campusfestival UCOS - Paradise by he City Lights

Universitair Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking - UCOS
www.facebook.com/ucosfanpage
Festival

Het Universitair Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking organiseert het jaarlijkse Campusfestival @ Etterbeek.

Tijdens deze dag brengt XL-air ons live radio terwijl je langs de internationale eettentjes strompelt, geïnspireerd wordt door infostandjes en supportert tijdens de internationale voetbalwedstrijd! 's Avonds trekken we onze dansschoenen aan in het "KultuurKaffee" voor de live latin beats van Maguaré.

Dit jaar is het thema de duurzame wereldstad. Reeds 50% van de wereldbevolking woont in een stad; tegen 2050 zal dat 70% zijn. Het is tijd om na te denken over de toekomst van onze steden en hoe we ze tot een duurzame en aangename plek kunnen maken om in te leven.

Denk en feest met ons mee op 10 mei tijdens het UCOS Campusfestival! Kick-off @ 16 u., op het grasveld voor het KultuurKaffee.

meer info op Facebook