logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Comedy Kameel met MC Latif Ait, Erhan Demirci en Youssef El Mousaoui

woensdag, 24 oktober, 2012 - 20:30
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
campus Etterbeek
kultuurkaffee ( gebouw y' )
UPV
02 629 27 50
upv@vub.ac.be
http://upv.vub.ac.be
Comedy

Op 24 oktober organiseert UPV | Uitstraling Permanente Vorming samen met de dienst Cultuur van de Vrije Universiteit en het Kultuurkaffee een comedy-voorstelling.

Latif valt vooral op door zijn grappen over de verschillende culturen in Antwerpen, het onderwijssysteem in Vlaanderen, man vs vrouw... Hij is één van de Hakims of comedy, een multicultureel collectief van beginnende stand-upcomedians. Ook Erhan staat achter dat project. Geboren als zoon van Turks/Limburgse gastarbeiders geniet Erhan iedere dag van het leven. Hij was in zijn eerste jaar meteen al halve finalist bij de Lunatic comedy awards. Niets blijft door hem gespaard; politiek, integratie, het alledaagse. Youssef heeft zich dan weer als eerste Marokkaanse stand-up comedian van Vlaanderen in de kijker gewerkt. Hij haalde finale-plekken bij de 123 Comedy Award en Gaga Comedy Cup en viel op in o.m. De Rechters, De Show van het Jaar, De Slimste Mens en Comedy Casino. Zijn eerste shows ‘100% Legaal’ en ‘Monkey Business’ speelde hij voor uitverkochte zalen.

Inleiding: Bleri Lleshi, politiek filosoof en documentairemaker, deed onderzoek naar interculturaliteit en identiteitsvorming bij Brusselse jongvolwassenen, is begaan met migratie, sociale ongelijkheid e.d. De voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met UPV kern Brussel, de Huizen van de Mens Brussel, Jette (demens.nu) en met de steun van de instelling Morele Dienstverlening Brussel.

Info en inschrijving

Nodige gegevens: naam, voornaam, emailadres, telefoonnummer/GSM, inschrijvingscode. Deze gegevens zijn nodig om uw inshrijving te registreren en om u op de hoogte te houden van eventuele last minute veranderingen.

Over UPV | Uitstraling Permanente Vorming 

UPV | Uitstraling Permanente Vorming (vzw) is gespecialiseerd in wetenschapspopularisering en organiseert educatieve, culturele activiteiten om allerlei wetenschappen makkelijk en relevant te maken voor een breed publiek van volwassenen die duiding en een kritische blik écht belangrijk vinden.

UPV vzw is gespecialiseerd in wetenschapspopularisering met activiteiten verspreid over heel Vlaanderen en in Brussel voor al wie zich geen oor wil laten aannaaien.