Dag van de Wetenschap

Atomium
Heizel
wetenschapsdag

Wil je gratis meer te weten komen over wetenschap en techniek? De Dag van de Wetenschap is dé kans bij uitstek om te proeven van allerlei soorten wetenschap & techniek op een spectaculaire locatie!

Op zondag 25 november zullen de Atomiumbollen bruisen van wetenschap & techniek en hun toepassingen in ons dagelijks leven. Wetenschappers van de Vrije Universiteit Brussel en de Erasmushogeschool Brussel laten hun onderzoek zien, horen en voelen aan jong en oud. En waar kan dat beter dan in het symbool van wetenschappelijke en technische vooruitgang? Het Atomium!

De gratis tickets voor de Dag van de Wetenschap geven toegang tot het hele Atomium, zodat je na een bezoek aan de Wetenschapsbeurs ook de andere bollen en hun spectaculaire uitzicht kan bewonderen.

Reserveer je toegangskaart en ontdek ons programma in detail via http://www.wetenschapsweekbrussel.be/