Dag van de Wetenschap

jvlaer@vub.ac.be
www.wetenschapsweekbrussel.be
Festival

De Dag van de Wetenschap is dé kans bij uitstek om te proeven van allerlei soorten wetenschap op een spectaculaire locatie!

Op zondag 25 november zullen de bollen van het Atomium bruisen van de wetenschap. Onderzoekers van de Vrije Universiteit Brussel en de Erasmushogeschool Brussel laten er van 11u tot 17u hun onderzoek zien, horen en voelen aan jong en oud. En waar kan dat beter dan in een chemisch én nationaal symbool?

De gratis toegangstickets voor de Dag van de Wetenschap geven toegang tot het hele Atomium, zodat je na een bezoek aan de Wetenschapsbeurs ook de andere bollen en hun spectaculaire uitzicht kan bewonderen.

Op www.wetenschapsweekbrussel.be vind je het volledige programma en kan je tickets bestellen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!