Duurzame barbecue en speedfriending

donderdag, 4 oktober, 2012 - 17:00 to donderdag, 4 oktober, 2012 - 21:00
Campus Etterbeek
Barbecue

Het begint zo stilaan een traditie te worden: de duurzame barbecue aan het begin van het academiejaar. Duurzaam omdat de VUB dit principe hoog in het vaandel draagt en we onze studenten hier ook bewust van willen maken. Deze barbecue komt dan ook tot stand met de medewerking van Milieucoördinatie en UCOS.

En hoe maken we deze barbecue ondermeer duurzaam? Je hebt de keuze uit 3 formules: vlees, vis of veggie. Maar als je voor de vleesformule gaat, zal 1 van de stukken 'vlees' vegetarisch zijn. We melden het maar even, voor het geval je het niet zou merken en enkel van de smaak zou genieten!

Voor de zeer democratische prijs van €6 krijg je niet alleen een bord overheerlijke barbecue. Je mag ook weer rekenen op een overheerlijke aperitief-cocktail en een lekker dessertje dat met veel liefde werd bereid door een heel aantal verenigingen. Ga bij hen zeker ook eens luisteren wat ze te vertellen hebben!

Nieuw op de VUB? Of ben je gewoon van mening dat je nooit genoeg vrienden kunt hebben? Kom dan naar de speedfriending tafels tijdens de duurzame BBQ en ontmoet medestudenten van heinde en ver, die de VUB-ervaring met anderen willen delen. Hetzelfde concept als speeddating, maar dan met een andere bedoeling.

Voorverkoop

• Infopunt voor studenten (campus Etterbeek) vanaf 24 september
  • Tempus (Campus Jette) vanaf 24 september

Kassa op de avond zelf

Onder voorbehoud. Er is een beperkt aantal plaatsen. Als deze tijdens de voorverkoop uitverkopen, grijp je ernaast. Koop je kaart op voorhand is de boodschap!