E-verkopen aan consumenten & webshops: waar moet u op letten?

donderdag, 26 april, 2012 - 18:00 to donderdag, 26 april, 2012 - 22:00
Buco
amaerten@vub.ac.be

Op 26 april 2012 vindt aan de Vrije Universiteit Brussel een interactieve BuCo workshop plaats voor senior managers, commerciële functies, consultants en project managers.

Wanneer een onderneming diensten of producten aanbiedt aan "consumenten" wordt zij geconfronteerd met een complexe set van bijzondere regels die ertoe strekken dit type van klant extra te beschermen. Deze regels zijn dwingend: contractuele afwijkingen zijn in principe niet mogelijk en leiden tot de nietigheid en vaak ook tot strafsancties.

BuCo wijdt een workshop aan deze specifieke regels, met bijzondere aandacht voor e-commerce. Aan de hand van o.m. de praktijken van bestaande webshops maken Régine Feltkamp (BuCo VUB, Advocaat (MODO)) en Frédéric Vanbossele (BuCo VUB, Advocaat (KOAN)) de deelnemers vertrouwd met de belangrijkste spelregels.

Op 26 april 2012 van 18-22 u.

Campus Etterbeek Vrije Universiteit Brussel (Pleinlaan 2, 1050 Elsene).

Broodjes en drank zijn voorzien.

Prijs: 210 euro. Bij inschrijvingen voor 20/4/2012 is er 10% korting.

Klik hier voor meer info of stuur een e-mail naar  amaerten@vub.ac.be.