logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Expo Jan Fabre

vrijdag, 19 oktober, 2012 - 10:00
UPV
02 629 27 50
upv@vub.ac.be
http://upv.vub.ac.be
activiteitendag

Op 19 oktober organiseert UPV | Uitstraling Permanente Vorming een bezoek aan een tentoonstelling van Jan Fabre in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten. De internationaal gerenommeerde kunstenaar, auteur en theatermaker Jan Fabre (°Antwerpen, 1958) stelt er zijn beeldhouwwerk tentoon, vervaardigd uit traditionele materialen zoals was en brons. Net zoals bij vorige spraakmakende tentoonstellingen van Jan Fabre zal zijn werk ook in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten geïntegreerd worden in het circuit van de zalen gewijd aan de Oude Meesters. In de ruimte aansluitend op de prestigieuze Rubenszaal zal de kunstenaar een klassieke beeldengalerij ensceneren, met een seriële presentatie van eigentijdse zelfportretten. Met de keuze voor een opvallende vloer in zwart-wit dambordmotief wil Jan Fabre de traditie van de historische galerijen in zijn tentoonstellingsconcept op te nemen. Nederlandstalige gids KMSK.

Inschrijving

Nodige gegevens: naam, voornaam, emailadres, telefoonnummer/GSM, inschrijvingscode. Deze gegevens zijn nodig om uw inshrijving te registreren en om u op de hoogte te houden van eventuele last minute veranderingen.

Over UPV | Uitstraling Permanente Vorming 

UPV | Uitstraling Permanente Vorming (vzw) is gespecialiseerd in wetenschapspopularisering en organiseert educatieve, culturele activiteiten om allerlei wetenschappen makkelijk en relevant te maken voor een breed publiek van volwassenen die duiding en een kritische blik écht belangrijk vinden.

UPV vzw is gespecialiseerd in wetenschapspopularisering met activiteiten verspreid over heel Vlaanderen en in Brussel voor al wie zich geen oor wil laten aannaaien.