logo

U bent hier

Foutmelding

Warning: igbinary_unserialize_object_properties: unknown key type '72', position 4192392 in _dmemcache_get_pieces() (line 340 of /var/www/local/vub/app/releases/24/www/sites/all/modules/contrib/memcache/dmemcache.inc).

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Flagey – FM Brussel - TV Brussel

dinsdag, 20 november, 2012 - 10:00
UPV
02 629 27 50
upv@vub.ac.be
http://upv.vub.ac.be
activiteitendag

Op 20 november 2012, in de voormiddag, organiseert UPV | Uitstraling Permanente Vorming een bezoek aan het nieuw gerenoveerde Flageygebouw . De infrastructuur werd aangepast met het oog op de nieuwe culturele invulling van het gebouw, maar ook in functie van zijn unieke profiel en een polyvalent gebruik. Elke ingreep betekende rekening houden met het architecturaal en akoestisch patrimonium dat gedeeltelijke geklasseerd is én met de veeleisende behoeften van de 21ste eeuw. De zaalcapaciteit van Studio 4 werd uitgebreid door middel van balkons en de technische infrastructuur werd geoptimaliseerd dankzij nieuwe licht-, geluids- en filminstallaties. Na de middag brengen we een bezoek aan de redacties van FM Brussel en TV Brussel. Een bezoek meer dan waard!

Nederlandstalige gids van Korei vzw. Gidsen FM Brussel en TV Brussel. 

Inschrijving

Nodige gegevens: naam, voornaam, emailadres, telefoonnummer/GSM, inschrijvingscode. Deze gegevens zijn nodig om uw inshrijving te registreren en om u op de hoogte te houden van eventuele last minute veranderingen.

Over UPV | Uitstraling Permanente Vorming 

UPV | Uitstraling Permanente Vorming (vzw) is gespecialiseerd in wetenschapspopularisering en organiseert educatieve, culturele activiteiten om allerlei wetenschappen makkelijk en relevant te maken voor een breed publiek van volwassenen die duiding en een kritische blik écht belangrijk vinden.

UPV vzw is gespecialiseerd in wetenschapspopularisering met activiteiten verspreid over heel Vlaanderen en in Brussel voor al wie zich geen oor wil laten aannaaien.