Kom en laat je zintuigen prikkelen op maandag 14 mei op de VUB campus te Etterbeek!

maandag, 14 mei, 2012 - 11:30 to maandag, 14 mei, 2012 - 16:00
studenten 3e bachelor Agogische Wetenschappen
activiteitendag

Een smaak-quiz, een reuze-twister met Brusselse gebouwen en plaatsen, een spel waarbij je Brusselse geluiden moet raden en als kers op de taart een gratis goody bag met leuke gadgets. Met Brüsenses organiseren de studenten 3e bachelor Agogische Wetenschappen op de Campus Etterbeek een vriendelijkheidsactie om de verzuring in de maatschappij tegen te gaan, en ze zien het duidelijk groots.

Brüsenses wordt een dag waar de link gelegd wordt tussen Brussel en de 5 zintuigen. Elk zintuig zal zichtbaar aanwezig zijn op de campus met zijn eigen interactieve standje. Deze standjes liggen op en rond de esplanade (aan gebouw D) en bij het KultuurKaffee. ’s Avonds kan je komen genieten van een openluchtfilm aan het KultuurKaffee. De film gaat van start van zodra de zon ondergaat (geschatte tijd: 21.30u). Na de film is er nog tijd voor een drankje en om wat na te praten.

Kom dus Brussel zien, voelen, horen, smaken en ruiken en ontvang daarbovenop nog een verrassing!

Dit evenement valt doorlopend te bezoeken tussen 11.30u en 16u (+ de avondfilm rond 21.30u) en richt zich tot iedereen die zich op of rond de Campus van Etterbeek bevindt: studenten, proffen, omwonenden of toevallige passanten. Het is tevens volledig gratis.

• Wat? - Brüsenses, een feest voor alle zintuigen
  • Waar? - VUB Campus Etterbeek
  • Wanneer? - Maandag 14 mei, van 11.30 tot 16u, met avondfilm rond 21.30u.