Kom terug naar d’unief: een redelijk eigenzinnige alumnidag

zaterdag, 22 september, 2012 - 14:00
Campussen Jette en Etterbeek
Alumni-event

U bent oud-student van de VUB? U denkt weleens met weemoed terug aan uw studentenjaren? Welaan dan, zorg dat u niet ontbreekt op de grootse VUB alumnidag op zaterdag 22 september 2012. Vanaf 14 uur vinden op onze campussen van Jette en Etterbeek dan tal van ludieke, interactieve en informatieve sessies plaats die de oud-student in u helemaal terug in de oude vertrouwde VUB mood zullen brengen. Ook voor uw kinderen zijn er leuke activiteiten voorzien.

Het feestelijk gebeuren heet ‘Kom terug naar d’unief’ en is het startschot voor de nieuwe alumniwerking van de VUB. Alle faculteiten en tal van alumniverenigingen slaan de handen in elkaar om er letterlijk een redelijk eigenzinnige alumnidag van te maken. U kunt genieten van drank en versnaperingen doorheen de dag en ’s avonds is er volop gelegenheid om gezellig bij te praten rond een lekkere maaltijd in de studentenresto’s – al dan niet met oude bekenden uit een van de mooiste tijden van uw leven. Wat let u?

Kom terug naar d’unief.

Herbeleef uw studentenjaren van weleer én ervaar hoe uw Alma Mater bij de tijd blijft. Kom langs op zaterdag 22 september 2012 voor een redelijk eigenzinnige dag vol aangename verrassingen en leuke activiteiten.

• Waar: op de campussen van Jette en Etterbeek
  • Wanneer: zaterdag 22 september 2012, vanaf 14 uur
  • Op het programma: algemene en opleidingsgebonden activiteiten, plus kinderanimatie
  • Hapjes en drankjes: doorheen de dag
  • Avondmaal: in de studentenresto’s.

Meer info? Zie de site voor de VUB-alumni.