Kom terug naar d'unief!

VUB Campussen Etterbeek en Jette
Vrije Universiteit Brussel
Alumni-event
Het definitieve startschot van de vernieuwde alumniwerking van de Vrije Universiteit Brussel is een grootschalige terugkomdag op zaterdag 22 september waarop al onze alumni welkom zijn. Deze dag wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de faculteiten en de bestaande alumniverenigingen verbonden aan de VUB.

14u - 14u30: Onthaal Campus Etterbeek

14u30 - 18u: Campus ETTERBEEK

14u30 - 17u: Ontdek tijdens de vele workshops, lezingen, infosessies ... wat er aan de VUB veranderde sinds je zelf afstudeerde? Of haal herinneringen aan de studententijd nog eens boven tussen pot en pint. Voor kinderen voorzien we een apart en plezierig programma.

detail CAMPUS ETTERBEEK

15u - 16u30: Campus JETTE

Ontdek wat er aan de campus Jette allemaal veranderde sinds je zelf afstudeerde?

detail CAMPUS JETTE

17u - 18u: Plenaire afsluiter in aula QA met onder andere de rector (Campus Etterbeek)

18u- 21u: Typisch Brussels avondmaal in het studentenresto (Campus Etterbeek)!

Kan je niet aanwezig zijn op 22 september? Geen probleem. De alumniwerking maakt ook werk van kleinere initiatieven zoals alumni nocturnes rond allerhande thema’s op verschillende locaties. Hou zeker onze vernieuwde website in de gaten.

Praktisch

De terugkomdag zal zowel op campus Etterbeek als campus Jette plaatsvinden op zaterdag 22 september tussen 14u en 21u. De ontvangst is voorzien op campus Etterbeek. Er wordt van daaruit een shuttle bus ingelegd naar Jette voor de alumni die zich inschrijven voor campus Jette.

Kosten?
Enkel voor het dagprogramma (tot 18u) betaal je 5 euro/pers. Kinderen komen gratis.
Voor het dagprogramma en avondmaal betaal je 15 euro/pers. Kinderen betalen slechts 5euro/pers.

Schrijf je in!

Inschrijven kan tot en met dinsdag 18 september.

Wie komt er nog?

Overtuig zeker je oude studiegenoten om ook te komen! Je kan deze pagina gemakkelijk via verschillende kanalen delen met anderen. Contact verloren? Geen probleem! Laat ons via jouw inschrijving weten wie we nog (eens) moeten uitnodigen. Kortom ‘Spread the word’!