Laat je prikkelen, kom naar Sportprikkels

donderdag, 19 april, 2012 - 08:30 to donderdag, 19 april, 2012 - 16:00
Faculteit: Physical Education and Physiotherapy
3de Bachelor Lichamelijke Opvoeding en Beweginsgswetenschappen
sportevenement

Op 19 april 2012 is het weer zover. Wat? Sportprikkels natuurlijk. Of anders gezegd: een jaarlijks sportief evenement van de allertofste orde. Maar liefst 700 studenten van de 3de graad van het secundair onderwijs uit het Brusselse overspoelen dan de VUB-campus van Etterbeek. Allemaal met maar één doel voor ogen: met volle teugen te genieten van een dag vol sportpret. De organisatie is in handen van de 3de Bachelor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen van de VUB, in samenwerking met de Stichting Vlaamse Schoolsport (SVS) en BLOSO. Wat het allemaal extra leuk maakt? Zelfs al kom je alleen maar kijken, dan nog beleef je er hopen plezier aan - al was het maar omwille van de verschillende standjes verspreid over de hele campus. Allen daarheen dus.

Klik hier voor meer info.