logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Leerzame mislukkingen

donderdag, 6 december, 2012 - 12:30
Campus: Brussels Health Campus
Gebouw K
Prof. M. Moradi, Parodontologie en Implantologie VUB
nascholing voor tandartsen

ACCREDITERING deelgebied 0, 10 AE, 4, 10 AE en 7, 10 AE

Iedere tandarts krijgt te maken met pech of mislukking. Bij het nemen van de anamnese, het opstellen van een behandelplan, in de vertrouwensrelatie met de patiënt, tijdens de endodontische behandeling (o.m. perforatie), t.g.v. extracties (o.m. sinus-perforatie), uitneembare prothese (o.m. randaansluiting), kroon-
en brugwerk (o.m. slijpen), parodontale behandeling en implan-tologie. De minder fraaie kant van de tandheelkunde wordt belicht op een leerzame manier en vanuit een probleemoplossende houding. De realiteit van de tandartspraktijk in tegenstelling tot de ideale tandheelkundige situatie wordt uitgelicht.

DOCENTEN Interdisciplinaire samenwerking. Diagnosestelling (Prof. K. Collys), Conserverende tandheelkunde (Prof. P. Bottenberg, Lth. I. Minoodt), Uitneembare Prothetiek (Dr. T. Derouck), Vaste Prothetiek (Lth. M. Leconte), Orthodontie (Prof. B. Vande Vannet), Parodontologie en Implantologie (Prof. M. Moradi).

DATUM Donderdag 6 december 2012 van 13u tot 18u. Onthaal met broodjes vanaf 12u30. 

PROGRAMMA Mislukkingen bij anamnese en opstellen van een behandelplan Leerzame mislukkingen in de Conserverende tandheelkunde Leerzame mislukkingen in de Prothetische tandheelkunde Leerzame mislukkingen in de Orthodontie Leerzame mislukkingen in de Parodontologie en Implantologie.

PRIJS 120 euro. Koffie en broodjes inbegrepen.

VOORWAARDEN Maximum 80 deelnemers.

INSCHRIJVEN http://www.vub.ac.be/iPAVUB/THK/inschrijving.html

Bijlage: 
PDF icon THK2012.pdf

Inschrijven

  • U kan nu online inschrijven onderaan elke pagina per permanente vorming.
  • Inschrijven kan ten laatste 2 weken vóór aanvang van de cursus, tenzij anders vermeld.
  • Per kerende ontvangt u een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving.
  • Ongeveer 6 weken voor aanvang van de vorming ontvangt u een factuur ter betaling en ter bevestiging van uw inschrijving.

Partners