logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Lees een boek supersnel uit: slim lezen

dinsdag, 9 oktober, 2012 - 10:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
campus Etterbeek
D 108
UPV
02 629 27 50
upv@vub.ac.be
http://upv.vub.ac.be
Lezing

Op 9 oktober organiseert UPV | Uitstraling Permanente Vorming een lezing over SmartReading®.

SmartReading® is meer dan snel lezen alleen. Doel van deze kennismaking in de vorm van een workshop is niet alleen sneller lezen, maar ook beter onthouden, creatiever denken en (nog) meer plezier te krijgen in het lezen. SmartReading® is een leesmethode die de logica van de linkerhersenhelft efficiënt combineert met het beeldend vermogen van de rechterhersenhelft. Daardoor is het mogelijk om in plaats van 250 woorden makkelijk 1000 tot 2500 woorden per minuut te lezen. Volgende items komen aan bod: de werking van het brein, leesovertuigingen en andere leesremmers, plus enkele technieken die supersnel lezen mogelijk maken.

Peter Plusquin brengt oefenboeken mee voor ons. De workshop is gebaseerd op het boek van de spreker: SmartReading®, lees een boek per uur (2012). Dhr. Peter Plusquin, Trainer en coach bij Global Edutainment. 

Info en inschrijving

Nodige gegevens: naam, voornaam, emailadres, telefoonnummer/GSM, inschrijvingscode. Deze gegevens zijn nodig om uw inshrijving te registreren en om u op de hoogte te houden van eventuele last minute veranderingen.

Over UPV | Uitstraling Permanente Vorming 

UPV | Uitstraling Permanente Vorming (vzw) is gespecialiseerd in wetenschapspopularisering en organiseert educatieve, culturele activiteiten om allerlei wetenschappen makkelijk en relevant te maken voor een breed publiek van volwassenen die duiding en een kritische blik écht belangrijk vinden.

UPV vzw is gespecialiseerd in wetenschapspopularisering met activiteiten verspreid over heel Vlaanderen en in Brussel voor al wie zich geen oor wil laten aannaaien.