LVSV Brussel en Solvay Kring: S.O.S Ondernemen

Witte Patersstraat 4, 1040 Brussel
LVSV Brussel en Solvay Kring
Debat

LVSV Brussel en Solvay kring organiseren samen een evenement ter ondersteuning van ondernemerschap. Er is een panel samengesteld van “Angel Investors en Internet Start-Ups”. Na de introductie van de sprekers volgt een interactieve discussie rond quotes van internationale leiders. Nadien is er uitgebreid de tijd om te netwerken tijdens een receptie. De voertaal tijdens deze avond is Engels, internationale studenten zijn dus meer dan welkom.

Panel:

• Bart Becks : co-founder of SonicAngel, founding partner of Rebel Ventures, past International President at Netlog.
  • Antoon Schockaert : ICT policy advisor for UNIZO, corporate lawyer, member of various federal Advisory Councils.
  • Bart De Waele: co-founder and CEO of WIJS (NetLash), serial entrepreneur, in the past he was involved in numerous start-ups.
  • Boye Hartman: founder of numerous businesses, helping start-ups across Europe with their business development and financing initiatives.
  • Leo Exter: founder of Westartup, organizers of Startup Weekend Brussels, Bizcamp Belgium and serves as Board Member of the Vlerick MBA Alumni section.

Praktisch:

Dinsdag 13 maart 2012 van 20u tot 23u