Onthaalmoment nieuwe studenten Jette

Campus Jette, Gebouw A
Auditorium P. Brouwer
Studenten- en Alumnirelaties

Het nieuwe academiejaar start op maandag 24 september 2012. Op die dag worden alle nieuwe studenten hartelijk welkom geheten op de Vrije Universiteit Brussel. De perfecte gelegenheid om jouw nieuwe studiegenoten al eens te zien!

Je krijgt heel wat informatie over de belangrijkste studentenvoorzieningen en over de VUB in het algemeen. Na het algemene onthaal krijg je meer informatie m.b.t. specifieke facultaire aangelegenheden, zoals bijvoorbeeld te vervullen formaliteiten, de werking en openingsuren van het secretariaat, uurroosters, enz.

We verwelkomen jou graag om 11u in Auditorium Piet Brouwer (Gebouw A).

Mis dit onthaalmoment niet, dit is de start van jouw studie aan de VUB!

Het programma van de dag

11-12u:   Onthaal in Auditorium P. Brouwer
12-13u:   Lunch in het studentenrestaurant
13-14u:   Facultair onthaal
14u-...:    Les 'Inleiding tot het wetenschappelijk denken' door prof. Nyssen
                Rondleiding op de campus en bezoek aan de les- en practicalokalen

Kom zeker ook naar de Kick off the campus, hét grote verwelkomstfeest voor alle studenten!