logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

RAT EVENT: CONCERTREEKS ROND GEÏMPROVISEERDE MUZIEK

woensdag, 12 december, 2012 - 21:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
kultuurkaffee
dienst cultuur
02-629 23 25
cultuur@vub.ac.be
http:/www.vub.be/cultuur
Concert

Naast drummer bij Jef Neve en Flat Earth Society is Teun Verbruggen in oktober, november en december ook curator van een reeks improvisatieconcerten onder de noemer 'Rat Event'.

In het najaar van 2012 trekt  deze RAT EVENT langs 8 verschillende concertzalen, waaronder KultuurKaffee, met een selectie uit het beste wat de hedendaagse improvisatie scene vandaag te bieden heeft. Deze Rat Event heeft twee concerten  in petto.

Teun Verbruggen & Jozef Dumoulin 

Teun Verbruggen werkt sinds enkele jaren aan een reeks opnames van duo’s met bevriende muzikanten. KultuurKaffee biedt in het kader hiervan de heren Verbruggen en Dumoulin een week lang onderdak aan in de Noisy Elephant Studio. Het resultaat van hun improvisatie zal u vervolgens in deze RATEVENT live kunnen proeven.

Rudy Trouvé, Hugo Antunes, Bart Maris & Eric Thielemans 

Rudy Trouvé mocht in de eerste RATEVENT niet ontbreken. Hij stond mee aan de wieg van dEUS en Daan, maar liet zich in alternatieve kringen vooral kennen als het brein achter The Love Substitues, Kiss My Jazz, I H8 camera en andere grensoverschrijdende projecten. Voor deze carte blanche nodigt hij kompanen Eric Thielemans, Hugo Antunes, Joris Caluwaerts en Bart Maris uit voor een stevige muzikale eruptie!

Bijlage: 
PDF icon RatEvent.pdf