SIM inauguratiedag van het lokaal elektrochemisch laboratorium

woensdag, 9 mei, 2012 - 09:00 to woensdag, 9 mei, 2012 - 18:00
Auditorium Paul-Janssens
Research Group Electrochemical and Surface Engineering (SURF)
Inauguratie

Op 9 mei 2012 vindt de ‘SIM inauguratiedag van het lokaal elektrochemisch laboratorium’ plaats. Dit nieuwe toplabo van de Research Group Electrochemical and Surface Engineering van de VUB (SURF) is bedoeld om via lokale technieken (Scanning Electrochemische Microscopie, Scanning Vibrerende Electrode en Electrochemische-AFM) het herstel van deklagen zeer lokaal te monitoren.

SIM is de afkorting van ‘Strategisch Initiatief Materialen’, een initiatief van Sirris, Agoria Vlaanderen, een tiental vooraanstaande materiaalbedrijven en de vijf Vlaamse universiteiten. Het past in de strategie ‘Vlaanderen in Actie’ van de Vlaamse regering om duurzame, industriële innovatie maximaal te ondersteunen.

De openingsdag is verdeeld in verschillende (Engelstalige) sessies voor en na de middag en kan door iedereen bijgewoond worden. Wel is registreren verplicht.

• Wat? – SIM inauguratie van het lokaal elektrochemisch laboratorium
  • Waar? – Auditorium Paul-Janssens, Gebouw K, Vrije Universiteit Brussel
  • Wanneer? – Van 9.00 u. tot 18.00 u.

Registreren doet u hier.

De lijst van sprekers vindt u hier.

Meer info? Alexander Lutz (0472-572 909)  helpt u graag verder