Stoemp Concert met MARCO Z + SARAH CARLIER (B)

donderdag, 4 oktober, 2012 - 21:00
KultuurKaffee
Y'
KultuurKaffee
cultuur@vub.ac.be
www.kultuurkaffee.be
Concert

VUB Brusselse caféconcerten STOEMPStoemp! doet zoals elk jaar ook weer het KultuurKaffee aan in het begin van het academiejaar. Dit jaar hebben ze niemand minder dan Marco Z én Sarah Carlier op het presenteerblaadje liggen voor jullie! En dit voor de gratis en voor niet.

marco z in kk vub MARCO Z (B) scoorde met ‘I’m a bird’ dé zomerhit van 2012. Deze sympathieke Limburger draait al zo’n tien jaar mee in de muziekindustrie. Hij begon bij de indierock groep Superbox, speelde vervolgens bij de motown-soul band The Berriegordies en richtte tenslotte Marco Z & the Cosmopolitan Cowboys op, waarmee hij country en folk bracht. Al deze invloeden vloeien samen in zijn debuut ‘The ordinary life of Marco Z’ dat bol staat van aanstekelijke en frisse popsongs. Bekijk deze video.

sarah carlier in KK VUB

Sinds haar debuut op AKAMusic heeft SARAH CARLIER (B) niet stil gezeten. Zo waren er een eerste album ‘For Those Who Believe’, verschillende singels, optredens in radio- en tv-shows, concerten en voorprogramma’s. In Wallonië was ze al gekend, maar steeds meer verleidt ze met haar eigenzinnige melodieën een breder publiek. Deze Brusselse jongedame schrijft dan ook al liedjes vanaf haar 16de met Nina Simone en Tracy Johnson, maar ook Jimi Hendrix en haar grote voorbeeld Gnarls Barkley als inspiratiebronnen. Bekijk deze video.

KULTUURKAFFEE  – GRATIS

in samenwerking met Stoemp Poppunt en Studenten- en Alumnirelaties