logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Vrijmetselarij: maçonnieke wandeling en museum

donderdag, 11 oktober, 2012 - 10:00
UPV
02 629 27 50
upv@vub.ac.be
http://upv.vub.ac.be
activiteitendag

Op 11 oktober organiseert UPV | Uitstraling Permanente Vorming een maçonnieke wandeling.

Brussel zit vol verwijzingen naar vrijmetselarij, zij het groot of klein, verborgen of minder verborgen. We starten met een maçonnieke wandeling die ons door Brussel centrum leidt: van het Warandepark, over de Grote Markt naar het huis van Théodore Verhaegen… en eindigen aan het Belgisch Museum van de Vrijmetselarij dat we in de namiddag bezoeken. Het museum onderging recent een opfrissing, wat een bezoek meer dan de moeite waard maakt. We sluiten de dag af met een bezoek aan een vrijmetselaarstempel.

Nederlandstalige gids van het museum.

Inschrijving

Nodige gegevens: naam, voornaam, emailadres, telefoonnummer/GSM, inschrijvingscode. Deze gegevens zijn nodig om uw inshrijving te registreren en om u op de hoogte te houden van eventuele last minute veranderingen.

Over UPV | Uitstraling Permanente Vorming 

UPV | Uitstraling Permanente Vorming (vzw) is gespecialiseerd in wetenschapspopularisering en organiseert educatieve, culturele activiteiten om allerlei wetenschappen makkelijk en relevant te maken voor een breed publiek van volwassenen die duiding en een kritische blik écht belangrijk vinden.

UPV vzw is gespecialiseerd in wetenschapspopularisering met activiteiten verspreid over heel Vlaanderen en in Brussel voor al wie zich geen oor wil laten aannaaien.