12 Urenloop

sportdienst@vub.ac.be
www.vub.be/sport
Sport

De legendarische 12 urenloop is terug en gaat dit jaar door op woensdag 17 april!

Sinds vorig academiejaar hebben de studentenkringen PK en Mesacosa opnieuw de draad opgenomen en organiseren zij jaarlijks opnieuw samen deze 12 uur durende aflossingsrace.

Teams van studenten, personeel maar ook externen dingen mee naar de overwinningstrofee en lopen zich van 10 - 22 uur de longen uit hun lijf voor de eer van hun geliefkoosde studentenkring, dienst, faculteit of bedrijf! Ook tal van animatie wordt voorzien naast het parcours met oa ludieke looprondes, Vlaamse kermis, ... Een ploeg bestaat uit min. 10 lopers (M of V) en inschrijven voor deelname kan nog tem vrijdag 12 april 2013 16 uur via deze link: http://vub.studentensportbrussel.be/nl/webform/inschrijvingsformulier-sporttrofee-12-urenloop-968 Hopelijk tot dan!