De agoog hoeft niet altijd gespannen te staan!

zaterdag, 25 mei, 2013 - 18:00
Hoger Instituut voor Schone Kunsten
Charles de Kerchovelaan 187a, 9000 Gent
Vakgroep Educatiewetenschappen
Alumni-event

De opleiding Agogische Wetenschappen bestaat ondertussen 35 jaar en dat wordt gevierd!

Ben jij één van de 1.000 afgestudeerden met een diploma Agogische Wetenschappen op zak? Dan nodigen wij jou van harte uit op zaterdag 25 mei 2013 vanaf 18u, in het Hoger Instituut voor Schone Kunsten te Gent.

Wat staat er op het programma?

Om 18u verwelkomt decaan, Prof. Dr. Willem Elias, iedereen in het HISK Café.

Daarna voorzien de agogen van morgen een rondleiding in het HISK.

Aansluitend wordt er een aperitiefje aangeboden en vanaf 20u kan je genieten van het Meschoui spektakel (een lekker mals zwijntje aan ’t spit).

Ook de aanwezige agogiekstudenten en de kunstenaars zullen mee aan tafel schuiven! Met een streepje muziek erbij wordt dit een avond om niet snel te vergeten.

Praktisch?

Alumni Agogische Wetenschappen van de Vrije Universiteit Brussel én hun partners zijn van harte welkom op deze feestelijke avond.

Inschrijven kan via het onderstaande inschrijvingsformulier. Het inschrijvingsbedrag is €20 en omvat de rondleiding, apperitief en het diner. Tijdens het diner wordt er eveneens een vegetarisch alternatief voorzien.

Opgelet, partners van alumni zijn welkom, maar zij dienen eveneens in te schrijven via het onderstraande formulier. Je inschrijving is pas definitief na betaling. Inschrijven kan tot en met maandag 20 mei.

Inschrijven:

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor deze activiteit

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.