logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Alumninocturne 'De échte school van Lukaku': bezoek het RSCA opleidingscentrum Neerpede

donderdag, 10 januari, 2013 - 18:00
RSCA
Neerpedestraat 569, Anderlecht
Alumniwerking
Alumni-event

Zowel de jonge rakkers als de ervaren rotten binnen RSC Anderlecht trainen in het opleidingscentrum van de club in Neerpede. Altijd al willen weten hoe het er daar aan toe gaat? Wil je de zweetgeur in de kleedkamers wel eens opsnuiven of zien hoe en waar de jongens ontspannen tussen de trainingen door?

Grijp dan deze unieke kans en kom op donderdag 10 januari naar Neerpede voor een exclusieve blik achter de schermen van het opleidingscentrum. Tijdens deze nocturne zal Jo Van Hoecke, alumnus van en docent aan de VUB, ook de werking en het belang van Double Pass uit de doeken doen. Double Pass is gespecialiseerd in kwaliteits- en prestatiemanegement binnen de sportsector. Zij zijn erg actief in de voetbalclubs in binnen en buitenland (vb Bundesliga).

Deze activiteit kadert in het jubileum jaar van topsport en studie, een initiatief van Rector Paul De Knop dat 25 jaar geleden het levenslicht zag. Dit project ondersteunt jongeren die uitblinken in een sportdiscipline en hun carrière in deze discipline willen combineren met een universitaire opleiding.  Meer informatie over 25 jaar topsport en studie ontdek je op de website.

Het programma

  • Vanaf 18u: ontvangst. Er wordt dan al een kleine versnapering aangeboden
  • 18u45: Inleiding door Dhr. Jean Kindermans (Technisch Directeur RSCA)
  • 19u30: Rondleiding doorheen het opleidingscentrum
  • 20u00: Uiteenzetting rond Double Pass door Prof. Jo van Hoecke
  • 20u45: Afsluitende netwerkmoment met een hapje en een drankje

schrijf je nu in!

De inschrijvingen voor deze nocturne zijn afgerond.

Wij verwelkomen je graag op een van onze andere activiteiten.

Er zijn slechts beperkte plaatsen voor deze unieke nocturne. Inschrijven kan voor maximaal 2 bijkomende personen waarbij minimum een persoon alumnus van de VUB dient te zijn. Het inschrijvingsgeld voor deze activiteit bedraagt €15 voor alumni van de VUB en €20 voor niet-alumni. Inschrijven en betalen kan tot en met zondag 6/01/2013. 

Inschrijven kan via het onderstaande inschrijvingsformulier