Brugcursus wiskunde voor Ingenieurswetenschappen

maandag, 9 september, 2013 - 09:00 to donderdag, 12 september, 2013 - 16:00
Campus Etterbeek

Ben je van plan om volgend jaar Ingenieurswetenschappen of Ingenieurswetenschappen Architectuur te studeren? Kom dan naar onze brugcursus Wiskunde voor Ingenieurswetenschappen en sla de ideale brug tussen de leerstof van het secundair onderwijs en die van de universiteit.

Perfect voorbereid aan de start?

Tijdens deze voorbereidingscursus worden relevante begrippen die je in de opleiding nodig hebt en die je (al dan niet) hebt gezien in het secundair onderwijs nog eens doorgenomen en/of opgefrist op een individuele en knelpunt oplossende manier. Zo ben je perfect voorbereid op je universitaire opleiding.

Inschrijven verplicht, maar gratis

• Inschrijven is verplicht.
  • De brugcursus Wiskunde voor Ingenieurswetenschappen is gratis voor toekomstige studenten aan de VUB en EhB.
  • De cursus loopt van maandag 9 tot en met donderdag 12 september op de VUB-campus in Etterbeek .

Meer info?

Alle praktische informatie over het nodige cursusmateriaal, lessenroosters, etc. vind je hier. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met het Studiebegeleidingscentrum via het telefoonnummer 02 629 35 89 of het e-mailadres begeleiding@vub.ac.be.

Schrijf je in →