logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Ceci c’est Sénégal: Dansworkshop / EXPO

donderdag, 21 februari, 2013 - 15:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
kk gallery'
KultuurKaffee
02 629 23 25
cultuur@vub.ac.be
http://www.kultuurkaffee.be
Workshop

Senegal, land waar muzikant Youssou N’Dour minister van cultuur is, van prachtige natuur maar waar ook schrijnende armoede heerst. KultuurKaffee duikt met open blik in de rijke, uitgebreide en gekleurde cultuur van dit land aan de Westkust van Afrika: Ceci c’est Sénégal, en dat zal u geweten hebben. 

DANSWORKSHOP Afrikaanse dans - KK Gallery’ - 15u00

In deze gratis workshop krijg jij de kans om op live djembémuziek een nieuwe vorm van beweging te ervaren. Laat de adrenaline door je lijf gieren! Gedurende een uur leer jij met jouw lichaam het ritme van de djembés te vertalen. Inschrijven kan door te mailen, met vermelding van naam en het aantal deelnemende personen, naar cultuur@vub.ac.be.

EXPO ‘Ceci c’est Sénégal’ - KK Gallery’- 16u00 - 21u00

Zak af naar KK Gallery en dompel je volledig onder in Senegalese sferen. Een doorlopende ingeklede expo verhaalt de achtergrondgeschiedenis van Senegal maar focust eveneens op de mode en andere aspecten van het alledaagse leven.

 

HET STUDENTENRESTAURANT OP CAMPUS ETTERBEEK SERVEERT TER ERE VAN DIT EVENT OP 21 FEBRUARI HET NATIONAAL GERECHT VAN SENEGAL:TIEBOUDIENNE!