A Class Act: musical van derde- en vierdejaarsstudenten Koninklijk Conservatorium Brussel

donderdag, 13 juni, 2013 - 20:00
Campus: Brussels Technology Campus
Nijverheidskaai 170
Blok D
Koninklijk Conservatorium Brussel
musical

Van woensdag 5 juni tot zaterdag 15 juni voeren de derde- en vierdejaarsstudenten van het Koninklijk Conservatorium Brussel 'A Class Act' op.

A Class Act is de muzikale biografie van Edward Kleban, de schrijver van A Chorus Line. Met A Chorus Line wonnen Edward Kleban en componist Marvin Hamlisch de Tony Award voor Best Original Score. Maar Ed Kleban was ook een begenadigd componist en het frustreerde hem dat hij enkel gevraagd werd als tekstschrijver. In zijn testament drukte hij de wens uit dat met al de songs voor de onafgewerkte of onuitgegeven musicals die hij geschreven en gecomponeerd had, een voorstelling zou gemaakt worden.

Goede vriendin en auteur Linda Kline werkte samen met Lonny Price gedurende zes jaar aan A Class Act. Bijna 14 jaar na zijn dood kreeg Ed Kleban een nominatie voor de Tony Award voor Best Original Score.

Met: Charlotte Campion, Véronique Dierckx, Juan Gerlo, Ditte Jaspers, Sarah Kefi, Nathalie Laleman, Nayat Sari, Celien De Pelecijn, An Mertens, Liesbeth Roose, Tim Saey, Ellen Van Assche, Celine Van de Voorde, Hannah Van Eenoo, Stephanie Vandendriessche en Mike Wauters.

• Regie: Anne Mie Gils (a.g.)
  • Muzikale leiding: Stephen Collins
  • Choreografie: Adam Solya
  • Scenografie & Licht: Jan Van Driessche
  • Affiche: KASKA
  • Opleidingshoofd: Lulu Aertgeerts

Speeldata

>Juni 2013: wo. 5, do. 6, vr. 7, za. 8, ma. 10, do. 13, vrij. 14, zat. 15, telkens om 20u. OPGELET: op zondag 9 juni om begint de voorstelling om 14.30u.

Locatie en tickets

Deze voorstelling wordt vertoond in de Nijverheidskaai 170, Blok D, 1070 Anderlecht (metro Delacroix).

Reserveren

BOZAR, 02/507 82 00 (van maandag tot zaterdag van 11u tot 19u, reservatiekost: €3).