Com sessie 2013 - De slimme communicator

Vakgroep SCOM en Alumniwerking VUB
Alumni-event

SCOM for Alumni!

Het is ondertussen alweer een jaartje geleden dat de vakgroep Communicatiewetenschappen van de VUB, haar alumni welkom heette voor de "Mediapronostiek 2022" tijdens de alumnidag "Kom terug naar d'unief".

Bovendien breekt een nieuw tijdperk aan voor de vakgroep: vanaf academiejaar ’13-’14 zal de opleiding officieel bij de faculteit Economische Sociale en Politieke wetenschappen en Solvay Business School horen!

Redenen genoeg dus om de alumni opnieuw samen te brengen!

De COM-SESSIES

Het gerecht? "Com Sessies: Actuele communicatie trends anders bekeken"

Het recept?

• Luisteren: Vak- en/of ervaringsdeskundigen werpen hun licht op een hot topic binnen het werkveld van marketing, communicatie en media.
  • Denken: Met de "food for thought" die hieruit voortkomt kunnen alumni zelf aan de slag.
  • Delen: Omdat iedereen graag bijpraat en interessante inzichten of informatie deelt worden achteraf een glas en een hapje voorzien.

COM-SESSIE 2013 - De slimme communicator

Op 7 november wordt de kick off voor de sessies gegeven. Tijdens de COM-Sessie 2013: “De slimme communicator”  toets Fons Van Dyck recente wetenschappelijke inzichten met de marketingpraktijk van Marc Frederix. Een openhartig gesprek over zin en onzin van reclame, de plaats van digitale media, sponsoring van eenwielerploeg, goede doelen, crisiscommunicatie en de plaats van marketing in een grote organisatie.

Het programma:

• 18u30: onthaal
  • 19u00: gesprek Frederix & Van Dyck
  • 20u00: netwerkmoment met een hapje en een drankje

Marc Frederic Marc Frederix werkt sinds 2003 als marketing directeur bij de Nationale Loterij. Hiervoor was hij managing director bij publiciteitsbureau Karamba. Hij studeerde communicatie- wetenschappen aan de VUB.

Fons Van Dyck Fons van Dyck is directeur bij Think BBDO. Daarvoor was hij communicatiedirecteur bij Telenet en de SP, waar hij de prestigieuze Effi prijs kreeg. Hij schrijft een column in De Standaard en werkt als gastdocent aan de VUB.

Praktisch

De eerste sessie vindt plaats op donderdag 7 november 2013 in promotiezaal D2.01 (campus Etterbeek) vanaf 18u30.

De campus is gemakkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Er is parkeergelegenheid voorzien onder de gebouwen Q, B en C.

Je kan gratis deelnemen, maar registratie is verplicht via het onderstaande inschrijvingsformulier. Inschrijven kan tot en met 5 november 2013.

Registratie

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.