logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Comedy Kameel: Try -out Bart Cannaerts (BE) + Seppe Toremans (BE)

woensdag, 27 februari, 2013 - 21:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
kultuurkaffee
KultuurKaffee
02 629 23 25
cultuur@vub.ac.be
http://www.kultuurkaffee.be
Comedy

De kans is groot dat u ooit al gelachen heeft met een grap van BART CANNAERTS. Ofwel op het beeldscherm, bijvoorbeeld als gast in ‘Mag Ik U Kussen’, ‘Een Laatste Groet’, ‘De Pappenheimers’ of ‘De Slimste Mens’. Of als één van de bedenkers van  programma’s als ‘Benidorm Bastards’ of ‘Wat Als?’.

Sinds zijn eerste soloprogramma 'Ik tel tot tien!', wordt deze jongen uit Sint-Katelijne-Waver ook bij de top van de Vlaamse cabaret- en comedywereld gerekend. Zijn tweede avondvullende voorstelling (2012) ‘Waar is Barry?’ kreeg lovende kritieken en volle zalen. Bart weet te zeggen dat hij dat geweldig plezierig vindt en wil dan ook een vervolg aan dit succes breien. Zijn tot nu toe nog titelloze derde show zal pas half november in première gaan maar vanavond test hij al het eerste prille materiaal uit op ons KultuurKaffeepubliek.

Als voorprogramma serveert Comedy Kameel SEPPE TOREMANS. Deze stand-upcomedian en cabaretier stond vorig jaar al voor de derde keer in de finale van Humo’s Comedy Cup. Seppe maakt bovendien deel uit van het comedycollectief dat ook Nigel Williams en Xander De Rycke in zijn rangen heeft. De onderwerpen waar hij in zijn hyperkinetische sets mee aandraaft, lijken te zoeken naar logica in een wereld waarin die verder weg lijkt dan ooit? U mag er van uitgaan dat u dit heel erg graag wil zien. 

MC van dienst: Frank Boddin.