Congo in het Rits Café!

Dansaertstraat 70
Universitair Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking - UCOS
Concert

Kom op 12 maart naar het Rits Café voor een avond gevuld met Congolese beelden, geuren en klanken!

De studenten die deelnamen aan de MAONO 1-ervaringsreis naar Congo (van UCOS en Agence Future) presenteren het MAONO-project en de kunstproducten die ze samen met Congolese kunstenaars maakten.

Vanaf 18u staan er Congolese hapjes voor jullie klaar in het café (Dansaertstraat 70) en om 19u trakteren we je in de filmzaal op de gloednieuwe documentaire 'Kinshasa mboka te' (www.kinshasambokate.cd). Deze documentaire stelt de vraag: is Kinshasa een waanzinnig land? Waar eindigt de normaliteit en begint de waanzin? De film wordt ingeleid door ex-UCOS'er Raffi Aghekian, de co-scenarist en producent van de film en nadien maken we nog tijd voor een nabespreking. Maar daar stopt het niet: na de film zijn jullie in het café welkom voor een tweede lading hapjes, een optreden van Maono-deelnemer Camille Goossens en een dj-set van de geweldige DJ Apaapas.

Kortom: een niet te missen avond!