woensdag, 5 juni, 2013 - 11:00
D.2.01
Koen BAETEN
doctoraatsverdediging

De openbare verdediging tot het behalen van de academische graad van DOCTOR IN DE WIJSBEGEERTE & MORAALWETENSCHAPPEN van de heer Koen BAETEN heeft plaats op woendag 05 juni 2013 om 11 uur, in het auditorium D.2.01 van de Vrije Universiteit Brussel, gebouw D - Pleinlaan 2 - 1050 Brussel.

De heer Koen BAETEN verdedigt een oorspronkelijk proefschrift getiteld: "Erkenning als brug tussen burger en politiek? Over de interpretatie en toepasbaarheid van A. Honneths denken over liefde, respect en waardering met betrekking tot de verhouding tussen burgers en politiek."