The European Banking Union

D2.01 - Promotiezaal
Faculteit Recht en Criminologie
Lezing

Op woensdag 2 oktober 2013 opent de Master na Master "Internationaal en Europees Recht" zijn academiejaar 2013/2014. Ter gelegenheid van deze opening zal Prof. Jonathan Faull, Directeur-generaal Interne Markt en Diensten (Europese Commissie), een lezing houden over "The European Banking Union"

Studenten, oud-studenten, sympathisanten en geïnteresseerde zijn van harte welkom op deze plechtige opening.

• 17u45: Verwelkoming
  • 18u00: Opening van het academiejaar 2013-2014 door Prof. Dr. Erik Franckx, Directeur van de opleiding
  • 18u15: Lezing "The European Banking Union" door Prof. Jonathan Faull
  • 19u: Vragen en antwoorden
  • 19u20: Receptie

Praktisch

De lezing vindt plaats op woensdag 2 oktober 2013 in promotiezaal D2.01 vanaf 18u.

De campus is gemakkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Er is parkeergelegenheid voorzien onder de gebouwen Q, B en C.

Deelname is gratis, maar registratie is verplicht via het onderstaande inschrijvingsformulier. Inschrijven kan tot 27 september 2013.

Registratie

Het is jammer genoeg niet meer mogelijk om te registreren voor dit evenement.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.